Da! Incepem o serie de prezentari demonstratie. Actorii principali produsele si articolele din cadrul magazinului nostru Cafemagia.ro Vreau sa precizam inca de acum, efectuam aceste expuneri doar pentru acele produse care se evidentiaza prin caracteristici speciale, produse pe care noi le recomandam ca fiind etalon in piata pe nisa respectiva. Actorii secundari: consilierii nostrii de vanzari, sau partenerii nostri.

Lelit te introduce in lumea iubitorilor de espresso care adopta rolul de Barista. Lelit inseamna pasiune pentru espresso, Da!, si repet inseamna sa-ti asumi rolul de Barista, -pare destul de dificil, dar atat de incitant. Mai mult decat atat Lelit poate clama ca este pregatit cu aparate de cafea ce se preteaza si utilizarii in scopuri profesionale, dar de retinut se adreseaza acelora care au businessuri in locatii mici, cafenele de mici dimensiuni, sau birouri de 8-10 persoane.

Trecem peste emotiile inerente, coplesitoare si dam drumul la un nou parcurs in relatiile noastre cu voi, prietenii nostri ce faceti parte din comunitatea Cafemagia.ro

Date: Cafeaua folosita- Lavazza Super Crema (60% Arabica) - o cafea foarte populara in randul cafenelelor. Presiunea ideala recomandata de producatorul Lavazza este de 9 bari, temp. apa boiler 92 grade, gramaj 2 cafele -14 grame, timp estimat preparare 25-30 secunde.

Lelit

Afla si promotiile Lelit de pe Cafemagia.ro!