Inaugaram prin intermediul acestui newsletter articolele tip „demonstratie” Mai mult decat cuvinte scrise, va prezentam scurte filmulete care speram noi sa ostoiasca curiozitate acelora care-si doresc sa inteleaga si sa vada cum functioneaza aparatele, articolele expuse in cadrul magazinului nostru Cafemagia.ro. Speram ca cele doua „articole” au fost atractive, si vor deschide o noua punte de comunicare. Am pus suflet venind astfel in intampinarea comunitatii noastre Cafemagia, unde orice pasionat de cafea isi va gasi un loc.

Va asteptam pe FB, G+, PinIt

Promotii! Promotii!

Iubitorii de cafea capsule au incepand cu aceasta luna posibilitatea sa achizitioneze aparate la un pret bomba. Tchibo Cafissimo Picco la doar 149 Ron! Vezi si tu promotiile Tchibo


tchCafeMagiaMare.jpg


Delonghi! Iubim calitatea, iubim un espresso de calitate si mai presus de toate iubim espressorul perfect! Si in aceasta luna Delonghi ne rasfata cu promotii de senzatia Intra si tu sa vezi!

delCafeMagiaMare.jpg

Promotii Vending! Da!

Pentru ca noi cautam sa va oferim cele mai bune preturi pentru voi ce desfasurati activitati in aceasta arie. Ne place sa spunem ca noi crestem odata cu voi, partenerii nostrii de afaceri. Asa ca iata ce promotii v-am pregatit!

  • ICS Preturi ce cutremura orice oferta! Ciocolata, cafea, si inalbitor in promotii de primavara

 

  • Un nou brand pe piata. Va atragem atentia asupra unor produse de o calitate de exceptie. Vrei sa atragi clientii tai prin produse speciale, iata ca Venessa se adauga portofoliului Cafemagia. Incearca! Preturi promotionale !

Asteapta Newsletterul nostru cu Promotii speciale de Paste! Pregatim si alte surprize placute!