Tchibo… si diminetile tale prind culoare. O picatura de fantezie in ceasca ta de cafea pentru ca tu sa te bucuri  de savoare,  de parfumul ce te imbie sa cuceresti ziua cu un proaspat avant.

Culoare vibranta, linii incantatoare, performanta desavarsirii unui espresso perfect , caracteristici ce descriu espressorul clasic Tchibo Nightflight . Aceasta este prima noastra recomandare si noutate din gama prezentata de Tchibo in cadrul site-ul Cafemagia.ro

cafissimo classic

 

Marele atuu al acestui aparat, prezenta celor 3 presiuni, si orice iti doresti va fi posibil, de la o cafea tip filtru pana la o cafea cremoasa, sau senzationalul espresso. Toate printr-o simpla de apasare de buton, tu doar trebuie sa alegi capsula de cafea potrivita gustului tau!

Acest tip de espressor, precum cele din gama Tchibo Classic Cafissimo au atasat panarello, ceea ce constituie un avantaj pentru iubitorii de cappuccino. Pentru ca inspumarea laptelui natural prin intermediul acestui dispozitiv va da alta savoare unei bauturi atat de pretentioase precum cappuccino.

A doua promotie care puncteaza seria reducerilor de toamna de la Tchibo este Pachetul de Capsule Cafissimo Selection la doar 39,99 de Ron. O selectie deosebita de cafele, aflate in topul preferintelor clientilor nostri, si avem spre enumerare:

• 10 capsule Espresso Ethiopia Abaya (espresso)

• 10 capsule Espresso elegant aroma (espresso)

• 10 capsule Caffè Crema fine aroma (caffe crema)

• 10 capsule Coffee For Black ‘N White (cafea filtru)

Pachet Cafissimo capsule

Ce-ti poti dori mai mult decat un ragaz scurt timp pentru a-ti savura cafeaua preferata Tchibo, preparata la aparatul Cafissimo, vedeta a bucatariei tale

Cauta si tu promotiile Tchibo Cafissimo pe site-ul nostru Cafemagia.ro. Te asteptam cu sugestii si feedback la telefoanele noastre de comenzi 0732 32 32 32 sau pe retelele de socializare, pe pagina noastra facebook cafemagia Facebook, Twitter sau Google Plus.