O cafea surprinzatoare! Si ca de obicei, materia prima este determinanta, pentru ca totul pleaca inca de la selectie. De aceea se alege atent doar acele sortimente de cafea arabica comercializate direct din cele mai bune regiuni de crestere.  In ceea ce priveste procesul de preparare a acestei bauturi avem de a face cu o procedura simpla, dar extrem de eficienta.  Pentru ca intregul potential al aromelor sa se desfasoare, boabele de cafea se lasa la infuzat timp de 18 ore,  infuzare cu apa rece. Din acest proces indelungat rezulta o cafea usoara cu arome minunate si un gust dulce natural.

De ce este Cold Brew o bautura inovatoare ? Este simplu ! Ofera posibilitatea combinarii acesteia cu o multitudine de bauturi precum : lapte, apa tonica, bere, whiskey ba chiar limonada . Daca luam in considerare si posibilitatea de a adauga un strop de sirop ( capsuni, pepene galben, ciocolata, cocos)  in aceasta cafea rece rezultatul este pur si simplu delicios.

Ce este mai frumos decat o iesire in oras cu prietenii   Este simplu: o intalnire cu prietenii la care adaugam un pahar de Cold Brew racoritor !

Continutul de cofeina este acelasi  ca si in cafeaua preparata in mod conventional. Poti consuma Cold Brew-ul tau cu gheata sau direct de la frigider.

Noi iti recomandam Cold Brew! Incearca cat mai multe alternative, pentru ca e posibil sa devina bautura ta ideala.

Date referitoare la modul fabricare: procedeu prajire blanda; Cold Brew nu conține nici un aditiv sau conservant;Este compus din apă cristalină și din boabe de cafea de cea mai înaltă calitate, care au fost prăjite blând la tambur.

Articol creat cu suportul direct al reprezentantei J.Horning in Romania.