Pentru o experinta deplina, personalizata cerintelor iubitorilor de espresso Cafemagia vine si recomanda cateva mici sfaturi, detalii care vor amplifica performantele déjà cunoscute a acestor aparate de cafea.

Cum se programeaza marimea unei bauturi in functie de preferintele tale! E atat de simplu:

Apasa butonul aferent bauturii pe care doresti s-o personalizezi, noi ii spunem regula de 3 secunde, dupa care vei seziza pictograma “Memorare”, sau dupa caz butonul se lumineaza intermitent. Aceasta este dovada ca aparatul de cafea Philips a intrat in faza de programare, pornind procesul de preparare. Opreste acest proces in momentul in care esti satisfacut de cantitatea dorita corespunzatoare bauturii selectate. Te asiguram ca data viitoare espressorul a memorat cerintele tale si te vei bucura de bautura preferata asa cum doresti tu!

 

Reglajul gradului de macinatura a unui espressor automat de cafea.

Da, stim ca fiecare sortiment de cafea solicita un alt tip de macinatura, doar asa te poti bucura pe deplin de savoarea unui espresso veritabil.

Dar cum se face reglajul rasnitei unui automat de cafea. Prima regula! Nu incercati sub nicio forma sa umblati la rasnita cand aparatul nu prepara cafea.

SI acum procedura, care de altfel este foarte simpla:

Primul pas este sa pornesti prepararea cafelei, in timp ce aparatul desfasoara intregul proces de preparare ia cheita de reglare a rasnitei, si pozitioneaz-o pe butonul de reglare a rasnitei, invartind inspre dreapta sau dupa caz spre stanga in functie de ceea ce urmaresti, o cafea mai fin macinata, sau mai grunjos macinata. O data efectuata aceasta procedura,  te poti bucura pe viitoare de o cafea espresso corespunzator preferintelor tale.

Iata si un exemplu exprimat prin imagini