Rancilio Silvia este un espressor de poveste. Si cand spunem de poveste, ne referim poate la una dintre cele mai de succes din lumea espressoarelor.

Si atunci sa vedem din ce punct plecam? Pai, haideti s-o luam din punctul in care vom introduce in scena doar cateva simple informatii faptice. Rancilio este unul din brandurile cele mai rasunatoare in industria espressoarelor de bar. Trebuie intre alte precizat, celebritatea si-o consolideaza avand la baza trasaturi precum fiabilitate, eleganta, robustete, performanta, calitatea elementelor care intra in componenta espressoarelor, inovatie… si lista epitetelor poate continua la nesfarsit.

Rancilio SilviaBuuun! Si atunci ce cu Rancilio Silvia?  Ei bine, grupul Rancilio acorda o atentie deosebita iubitorilor de espresso, oriunde s-ar afla acestia. Si in acest sens creaza acest espressor pentru aceia care-si doresc sa adopte in mod real rolul de Barista acasa. Pentru aceia care urmaresc mai mult decat high tech, rezultatul final, si anume un espresso perfect, veritabil. Si atunci grupul Rancilio se diferentiaza substantial in aceasta piata. De ce? Ei bine, Rancilio acorda acelasi interes si acelasi efort in construirea unui aparat cu destinatie specifica- home user, precum in cazul espressoarelor de bar. Elementele de succes ale aparatelor profesionale sunt transferate pe acest performant aparat Rancilio Silvia.

Caracteristici definitorii ale unui espressor profesional il transforma intr-un aparat cu dedicatie pentru impatimiti de espresso sunt:

Structura aparatului ce-i confera rezistenta, durabilitate, realizata din otel inoxidabil, vopsit in negru. Rancilio Silvia se remarca prin finisaje deosebite ale corpului, dar si a panoului de control definite din otel inoxidabil usor satinat pentru un plus de eleganta.

Portafiltru profesional de 58 mm, din material identic cu al unui portafiltru utilizat la bar. Aliaj special, patentant recent, ce confera calitati speciale in procesul de preparare a unui espresso ideal. Asadar pentru tine, iubitor de espresso, Rancilio Silvia aduce conceptul de BARISTO la tine acasa.

Grup de cafea realizat dintr-un aliaj care asigura temperatura optima, dar si un control al distribuirii echitabile a apei in timpul prepararii unui espresso, de fiecare vei utiliza espressorul acesta.

Boiler din aliaj, in componenta alama, cu elementul de incalzire construit din otel inoxidabil, acordand astfel atentie atat cerintelor legate de fiabilitate, dar si a acelora ce rezida din rapiditatea cresterii temperaturii  necesare prepararii cafelei espresso, dar si a furnizarii aburului pentru inspumare lapte. Alte date tehnice specifice: capacitate 0,3 l, putere 1100 W.

Pompa 15 Bari, pentru o extragere perfecta a savorii cafelei.

Valva solenoid pentru o extractie perfecta fara stropi, pastrarea unor conditii optime de utilizare.

Alte componente utile: tavita de incalzire cescute, tavita de scurgere din otel inoxidabil, site pentru 1-2 cesti espresso

De retinut un alt aspect important :ECO Saving. Silvia Rancilio este construit in perfecta conformitate cu cerintele europene atat de sctricte in ceea ce priveste consumul energetic.Silvia consuma mai putin de 0,5 watts pe ora in modul stand by. Un alt atribut este inchiderea automata daca timp de 30 de minute aparatul nu mai este utilizat.

Insumand toate aceste fragmente descriptive ajungem la concluzia, daca urmaresti sa te bucuri de rolul unui BARISTA la tine acasa, atunci Rancilio Silvia este espressorul ideal.

Te asteptam pe site-ul nostru Cafemagia.ro! Viziteaza-ne sa vezi ce oferte ti-am pregatit...