Cea mai noua achizitie a magazinului nostru Espressorul O'ccaffe Compatibil Nespresso vine in intampinarea nevoilor celor pasionati de adevarata savoare italieneasca a cafelei.

Cu un design remarcabil prin eleganta si rafinament, acesta este o adevarata bijuterie creat special pentru confortul casnic sau delectarea personalului din birourile mici, aducand un plus de savoare cafelei proaspat preparata. Materialul din inox durabil precum si liniile clasice ale designului sau compact readuc in prim plan autenticitatea stilului italian.

Acest espressor revolutionar da startul unei noi aventuri a gustului, oferind momente memorabile. Experienta unui grad de macinare constant precum si simpla mentenanta a aparatului confera un plus de confort si calitate.

Usor de intretinut si curatat in comparatie cu espressoarele cu cupa sau cu cele ce functioneaza direct pe boabe, acesta este aparatul ideal pentru obtinerea unor rezultate constante in materie de gust, aroma si temperatura. Multumita presiunii constante de 20 bar a pompei utilizatorul se poate bucura de un gust unic si cremos, in conditii optime de utilizare si desigur,intr-un timp foarte scurt.

Un alt aspect ingenios il reprezinta modalitatea de insertie usoara a capsulei in aparat precum si sistemul automat de evacuare a capsulelor compatibile in sistem Nespresso.

Odata cu achizitionarea acestui espressor va oferim cadou 5 cutii de capsule O'ccaffe avand posibilitatea de a experimenta la alegere noile sortimente cu gust fin, intens si deosebit, disponibile intr-o gama variata, ce va vor incanta cu siguranta simturile: Ristretto, Cioccolato, Crema Nespresso, Cappuccino Nespresso, Lungo Nespresso, Ginseng Nespresso , Arabica Nespresso, Orzo Nespresso, Decaffeinato Nespresso.