Incepand din luna iulie, Cafemagia are posibilitatea sa va prezinte cea mai detaliata gama, variata in sortimente de cafea, dar si completa prin paleta de produse expuse, asadar Cafemagia va prezinta O’Ccaffe un brand al carei principal factor potentator al vanzarilor in piata este calitatea, la un pret extrem de competitiv. 

 

Si introducem in scena primul articol de cafea, dedicat afacerilor din domeniu vending: O’Ccaffe Luxe Bar, ambalat la 1 kilogram.

Cafeaua boabe robusta este atent selectionata si prajita la un nivel mediu, astfel incat clientul tau sa se poata bucura de aroma intensa, crema aurie si savoarea unui espresso preparat de un automat de cafea vending.

 

 

 

 

 

Revenind in spectrul produselor dedicate pasionatilor de cafea va prezentam cafeaua 100% Arabica, o selectie speciala de sortimente de boabe provenind din America Centrala, o combinatie creata pentru a intesifica placerea unui espresso preparat la aparatul tau de cafea de acasa. Notele de lichior ce potenteaza aroma ciocolatei specifice acestor sortimente credem ca te vor cuceri pe loc.  Gradul de prajire este mediu, cu o aciditate naturala, dar temperata. O’Ccaffe Grancaffe 100% Arabica.

 

Povestea continua, dar noi ne vom opri doar pentru a va creiona o noua gama de capsule, ce se potrivesc utilizarii sistemului specific Nescafe Dolce Gusto, pentru un plus de variata in viata noastra de zi cu zi. Un nou brand cu o alta viziune, O’Ccaffe.

Pentru mai multe detalii referitor la promotiile, pachetele speciale O’CCaffe ne puteti contacta la telefonul nostru de comenzi 0732 32 32 32, sau direct la adresa noastra de email contact@cafemagia.ro