La Cafemagia.ro avem un inceput de vara efervescent. Noutati cu dedicatie! Si incepem in forta prin a va prezenta gama de aparate tip Granita. In oferta noastra pe site am selectat sa promovam Granita SPM Nina 1, dintr-un motiv foarte simplu: caracteristicile acestuia contureaza un aparat extrem de versatil, care te introduce in productia de granizade, crema rece de cafea, sorbeto, iaurt rece…, dar fara a solicita resurse financiare si materiale foarte mari. Asadar iti oferim posibilitatea sa diversifici paleta de produse pe care le oferi clientilor tai, sa-i cuceresti prin calitatea sortimentelor create de tine, dar fara a te angrena intr-un efort participativ care sa-ti depasesca limitele pe care le-ai la dispozitie.

Granita 

Mmmm! Cand e vorba de automate de cafea, inima mea vibreaza la rezonanta brandului Jura. Recunosc! Sunt pe deplin cucerita de gama lor. Atentia indreptata spre inovatie, grija fata de client, eleganta designului sunt doar cateva din considerentele de care eu tin cont atunci cand selectez un produs pentru a-l recomanda.

Cu ce vine Jura nou de data asta!

  • Procesul de extractie prin pulsare (P.E.P.©) pentru optimizarea timpului de extractie si realizarea specialitatilor de o calitate demna de o cafenea. Specialistii in domeniu va vor confirma, in prepararea unui espresso perfect timpul de extractie este unul dintre cei mai importanti factori. Exista un melange al esentelor, uleiurilor corespunzatoare cafelei espresso, ce-si dezvolta caracteristicile intr-un blend perfect balansat doar in urma respectarii timpului de preparare.
  • Taria cafelei reglabila si rasnita Aroma G3 de doua ori mai rapida – pentru o cafea pe gustul tau. Pentru ca nu toti suntem la fel. Pentru ca fiecare dintre noi va rezona la o anumita intensitate a aromei si a tariei cafelei. Jura vine in sprijinul dorintei tale, oferindu-ti cafeaua perfecta… pentru tine!

 Jura Micro 90

Si pentru a puncta aceste detalii tehnice am selectat noul aparat Jura Ena Micro 90. Un automat de cafea compact, care-si va gasi in mod cert locul in bucataria ta. Mai mult decat atat, One Touch Cappuccino te va seduce prin multitudinea de preparate pe baza de lapte ce se pot realiza: cappuccino, latte machiato…. Si toate printr-o simpla apasare de buton, fara a mai muta ceasca, cana pentru a inspuma manual lapte, precum in cazul automatelor de cafea de tip traditional.

Selectam din gama de espressoare capsule Tchibo Cafissimo Pure! Noutate in gama de aparate Cafissimo! Dar trebuie sa mentionam ca acesta ofera cel mai competitiv raport calitate pret pentru un espressor bazat pe capsule.

Primul atu care trebuie dezvaluit: capacitatea de a prepara diverse tipuri de cafele la presiunea adecvata fie ea cafea filtru, cafea cremoasa ori poate cea mai pretentioasa cea espresso.

Apoi gama de culori in care vei gasi disponibil acest tip de aparat: rosu, alb sau negru. Pentru ca espressorul tau va fi punctul de atractie!

Si nu in ultimul rand paleta atat de diversa  de sortimente de cafea, de care te poti bucura daca vei deveni fanul sistemului de capsule Cafissimo. Detalii pe site-ul nostru Cafemagia, in categoria de Cafea capsule, selectand modalitatea de filtrare Cafissimo

Tchibo Cafissimo Pure