Toamna da startul marilor reduceri! Mai mult toamna introduce marile surprize ale producatorilor! Asa ca trebuie sa fii martorul acestor transformari din piata espressoarelor.

Si sa incepem prin a-ti recomanda promotia speciala a brandului Delonghi.  Automatul de cafea  23.210 te va incanta prin designul sau. Linii clare, forme compacte, eleganta prin simplitatea imbinarii nuantelor metalice cu alb, sau cu negru,  pentru ca toate sa imprime un caracter modern unui aparat ce promite sa fie piesa centrala din bucataria ta.

panou delonghiPunctam doar cateva detalii, care te vor convinge de posibilitatile tehnice ale Automatul de cafea  Delonghi 23.210

Personalizarea cafelei nu a fost niciodata mai usoara:

Alegeti o cafea scurta, medie sau lunga, incercati o cafea tare sau slab aromata, pentru ca puteti regla cantitatea de apa sau de cafea

Bucurati-va de ea fierbinte sau la o temperatura medie.

Posibilitatea de a memora cafeaua ta prin programul “My Coffee” 


Dispozitivul destinat prepararii cappuccino este conceput din otel inoxidabil. 

Calitatea materialelor utilizate in fabricarea acestui automat este o confirmarea a consideratiei fata de cerintele cele mai selective ale clientului

 

 

delonghi

Facem un mic popas si in aria vending. Da! Avem noutati: Extinderea unei game deosebite destinate preparatelor tip cappuccino. Satro este actorul principal pe aceasta scena. Mentionam  produse care se disting prin calitate, gust si savoare, dar care introduc o nota de variatie prin aromele complementare precum: vanilie, alune, amaretto sau rom.

 satro cappuccino

 

Incheiem  aducand in centrul atentiei voastre un aparat de cafea dedicat ariei HORECA, Saeco Aulika Top HSC. Saeco este unul dintre brandurile cu traditie in aria aparatelor profesionale. Gama Aulika, dezvoltata pentru a acoperi perfect cerintele atat de speciale exprimate de cei care coordoneaza locatii care se remarca prin consum zilnic, mare, de cafea.

Enuntam aici doar cateva din caracteristicile tehnice deosebite: circuit hidraulic dublu, lame conice rasnita, rezervor apa 4 l.

Noutatea in gama adusa de aparatul Saeco Aulika Top HSC este functia "one touch", ce ofera in mod automat cappuccino si cafea cu lapte, gratie unui cappuccinator special de generatie noua. In versiunea Aulika Top High Speed Cappuccino clientul are posibilitatea de a alege functia de distribuire a laptelui in mare viteza, in acelasi timp cu dozarea de cafea.

 

Asa ca va asteptam pe site-ul nostru Cafemagia.ro pentru a afla promotiile disponibile in aceasta toamna, colegii nostri va stau la dispozitie cu detali.