La finalul acestei primaveri ne gasiti dezvaluidu-va o multime de promotii. Un accent special avem pe gama de espressoare de top, unde Rancilio Silvia troneaza ca o regina recunoscuta in lumea pasionatilor cunoscatori.

 

Si pentru a veni in intampinarea acestui segment pretentios avem noutati. Introducem Fiorenzato F4 Nano, atat cea automatica, dar si cea electronica in gama rasnitelor de top, o dedicatie speciala pentru aceia care doresc sa-si completeze echipamentul tip barista de acasa. De altfel un articol al newsletterului nostru este dedicat rasnitei Fiorenzato F4 Nano electronica.

Fiorenzato si-a construit un drum drept in elita masinilor de rasnit, oferind clientilor o gama detaliata si variata, pornind de la espressoare compacte, ideale pentru locatii mici, venind astfel si in sprinjinul micilor afaceri care pun accentul pe calitate, dar totodata expunand in oferta lor si rasnite pentru uz intens. Mai mult e unul din brandurile care aduce pe piata articole ce concureaza cu Mazzer Jolly pe segmentul de magazine. Asa cum v-am precizat mai sus iata un brand care a acoperit cerintele din piata, evindetiindu-se atat prin calitate, performanta, dar si gama completa.

Nu voi incheia fara sa va mentionez oferta promotionala a unui espressor de poveste. Intr-o forma noua, Incanto Saeco se reinventeaza aducand in atentia iubitorului de espresso capacitatea de a imbina traditia, renumele, performanta cu inovatia,- anuntata si de noul design.

 

Descopera Cafemagia! Descopera magazinul online care mereu cauta sa-ti ofere cele mai bune sfaturi, cele mai bune produse, si cele mai atractive promotii!