Noutatile Delonghi pentru aceasta perioada: Gama Distinta si Gama Scultura

Eleganta, simplitate, design, stil, patru trasaturi ce caracaterizeaza gama Distinta Delonghi. Inovatoare, dar totusi bazandu-se pe un tezaur al cunostintelor de nepretuit din domeniul espressoarelor, echipa Delonghi creaza o gama completa de mici electrocasnice pentru a satisface atat nevoia de tehnologie la inalte standard, dar si cerinte exigente in ceea ce priveste designul.

Din gama Distinta, ca de obicei noi ne vom concentra atentia asupra espressorului, dar si pentru celalate aparate din gama va asteptam pentru a va furniza informatii la numarul nostru de telefon 0732323232!

 Delonghi Distinta

Espressorul ECI 341.BC

Design elegant, modern, finisaje in culori mate, in lumina reflectoarelor par nuantate usor metalic, de altfel marcate de detalii cromate. O reinterpretare a clasicului espressor, un amestec de vintage cu modern.

O privire asupra caracteristicilor tehnice:

Boiler de otel, pentru ca Delonghi nu face rabat de la calitate, si pune accentul pe durabilitate.

Doua Termostate separate, pentru ca atunci cand tu vei dori un cappuccino, aparatul va fi gata de utilizare pentru inspumarea laptelui, temperand intensitatea timpilor lungi de asteptare 

 portafiltru  

Portafiltru la nivel profesional, dedicat cafelei macinate, dar si PODs. Elementul surpriza este peretele dublu care crea presiune in cupa, pentru ca tu, iubitorule de cafea sa te poti bucura de un espresso cremos servit ca intr-o cafenea de top .

 

 

 

Un alt popas in periplu nostru printre noutatile furnizate de Delonghi : Gama Scultura.

Linii parca sculptate, lucitoare, finisaje cromate, Delonghi plaseaza gama Scultura cu un pas inainte in moda destinata electrocasnicelor prin designul de exceptie, dar si prin elementele definitorii ale tehnologiei de top.

Scultura Delonghi

Espressorul Delonghi ECZ 351.GY

Elemente exclusive din otel inoxidabil, finisaje stralucitoare definite de detalii cromate, toate se imbina perfect pentru a da fata unuia dintre cele mai frumoase espressoare produse de Delonghi.

De data aceasta vom insista asupra a doua functii speciale pe care Delonghi vi le prezinta prin acest espressor. Functia Stop automat, dupa 20 de minute in care aparatul de cafea a ramas in stand by si nu a fost folosit, Delonghi  ECZ 351.GY se va opri. Traim momente istorice in care majoritatea furnizorilor de electrocasnice recunosc deschis importanta ECO, si participa in mod activ la gasirea acelor solutii care sa optimizeze consumul de energie. Asadar acest espressor se inscrie in linia aparatelor electrocasnice cu un consum optim, dar mai mult decat atat furnizorul iti pune la dispozitie o functie in plus prin intermediul caruia tu vei putea selecta timpul de inchidere automata al espressorului in urma neutilizarii sale.  Adaugam la aceasta enumerare, tavita de incalzire cesti creata pentru a functiona pasiv fara activarea, in mod special, a unor componente ale aparatului. Si aici o scurta mentiune, tavita de incalzire cesti este foarte importanta pentru tine iubitorule de espresso. Doar o cescuta care este mentinuta la temperatura optima in vederea prepararii espresso va permite o crema speciala pentru o cafea savuroasa.

Cappuccino sistem, gata sa prepare spuma de lapte rapid. Gradul de inspumare se poate regla in functie de bautura dorita, sau de consistenta laptelui folosit.  Aparatul este inzestrat cu 2 termostate, unul dedicat temperaturii apei calde, altul dedicat functiei aburi aferent inspumarii laptelui.

Pentru mai multe detalii referitor la espressoare, precum si la aparatele aflate in cele doua gama viziteaza-ne pe site-ul nostru Cafemagia.ro sau poti sa ne suni la telefonul de comenzi 0732 32 32 32