Una dintre cele mai ingenioase solutii pentru prepararea unui espresso perfect este capsula de cafea. Doar enumerarea catorva caracteristici, si te vom convinge:  Aparat simplu de utilzat si de intretinut, rezultat garantat de fiecarea data, mentinerea aceluiasi standard pentru fiecare espresso indiferent de cine prepara magica bautura. Si atunci cum sa nu recomanzi espresorul cu capsule? Mai mult decat atat, cum sa nu recomanzi espressorul FlyTeck Minilight care acorda o atentie deosebita inovatiei si performantei? Si haideti sa vedem prin ce se evidentiaza acest aparat si de ce ii acordam un spatiu dedicat pentru descriere, in cadrul articolelor noastre.

Inca din prima secunda, te izbeste designul usor retro. Nota liniilor specific epressoarelor italienesti vintage te cucereste. Parca te poarta in timp, atunci cand se punea atat de mult accent pe calitatea oricarui element, pentru ca doar asa se inglobeaza pasiunea fata de cafeaua espresso, prin atentia si respectul fata de orice detaliu. Si sa studiem punct cu punct acest aparat de cafea, pentru ca in mod cert ne va cuceri. 

Este compact, usor de pozitionat in orice mediu, atat in intimitatea unei case, a unei bucatarii, sau in eleganta oficiala a unui birou. Constructia metalica e un punct castigat in definirea unui design fantastic determinat de finisaje de exceptie, dar in acelasi timp si o completarea a impresiei de robusteste. Materialele utilizate cu precadere otel inoxidabil, Alt element structural: aliaje din aluminiu conform cu reglamentarile alimentare in domentiu, evident pentru mentinerea temperaturilor optime in vederea prepararii unui espresso ideal. Elementele de plastic acolo unde au fost obligatorii sunt definite doar de calitatea, si de caracteristica specifica a acestor aparate de a fi corespunzatoare si la temperaturi foarte inalte.

Identificatorul acestui espressor FlyTek Minilight se legitimeaza prin capacitatea de a obtine reglaje extrem de fine a presiunii debitului de apa. Rezultatul este un espresso a carui crema se defineste conform cerintelor noastre. Pentru ca acest reglaj fin permite o crema densa, indiferent de sortimentul de cafea utilizat de noi. Am putea clama ca acest espressor se poate adapta oricarui sortiment de cafea! De mentionat presiunea pompei porneste de la 19 bari.

Usor de intretinut, de curatat, fara complicatiile specifice espressoarelor cu cupa, sau a acelor ce functioneaza direct pe boabe. Nu solicita un efort special in pastrarea sa in conditiile optime. Recipientul de golire a capsulelor poate face fata pana la 16 capsule. De altfel pentru un espressor atat de compact, si capacitatea rezervorului de apa este destul de generoasa pana la 1 litru.

V-am convins ca trebuie sa aflati cat mai multe despre acest espressor? Atunci va asteptam la telefonul nostru de comenzi 0732 32 32 32!