Da! O Cafea espresso te ameteste cu parfumul, dar si cu aroma sa,  si totusi posibilitatea de a te bucura de variate bauturi este cu adevarat o minune. Cafea cu ginseng, ciocolata, nocciola sunt preparate atat delicioase incat posibilitatea pe care ti-o oifera portafiltru FAP TIME SYSTEM trebuie sa fie apreciata la adevarata valoare.

Si cand te gandesti ca totul este atat de simplu. Este necesar doar sa apelezi la espressor tau,  acel espressor clasic cu cupa. Singura conditie fiind ca sita sa semene cu cea de la bar (dimensiune 58 mm). De altfel acest sistem minune, Cafemagia il recomanda spre folosinta si in mediul prefesional, in HORECA, unde capacitatea unei cafenele de a prepara rapid diverse bauturi, la un nivel ridicat calitativ este apreciata de catre clienti. Varietate si calitate sun doua cuvinte ce vor ramane dupa ce-ai citit scurta noastra prezentare.

Pasii in vederea prepararii: 1. trebuie sa utilizezi portafiltru special pentru capsule, care inlocuieste portafiltru normal, adaptand capacitatea espressorului de a produce diverse bauturi utilizand capsulele in sistemul FAP TIME. In imagini pasii sunt prezentati asa: