Tocmai ce am primit un nou aparat de cafea. Vorbesc de cafea, dar ma refer la cea in stil turcesc. De atunci, au inceput dimineti senine, cu aroma orientala. Mereu alaturi, noul meu robotel, Faakir Kaave imi sprijina eforturile, preparandu-mi o cafea cu gust desavarsit si acel “je ne sais quoi” familiar ce ma poarta cu gandul la tinuturi mistice.

Trebuie sa recunosc pasiunea mea pentru obiceiurile si cultura turceasca care se pare ca isi are radacini in mostenirea de familie. Acest fapt m-a condus la acest revolutionar automat de cafea care pot spune ca este intr-adevar dedicat iubitorilor de cafea la ibric.

Este versatil si atat de simplu de utilizat! Modelul sau ergonomic, cu un design modern si atragator, in stil clasic, imbina tehnologia cu traditia. Exceptional este modul sau de functionare, care ma scuteste in intregime de utilizarea aragazului, risipa de apa si timpii de asteptare. Sa poti prepara o cafea delicioasa in stil autentic, (fara batai de cap) si avand la dipozitie ustensilele necesare pentru inaugurarea propriei creatii este ceva nepretuit. Il recomand cu caldura sa fie utilizat, in special in vacante. Este necesar accesul la o sursa de alimentare cu curent electric.

Remarc modul in care calculeaza cu atata precizie cantitatea optima de apa pentru prepararea cafelei. Modul de utilizare este extrem de simplu la fel ca si cel de instalare, conceput pentru orice categorie de varsta, comanda activandu-se printr-o singura apasare a unicului buton ce prepara instant bautura magica.

Am uitat inca ceva… tehnologia de ultima generatie “LuminaSense” favorizeaza intreg procesul, conducand la o preparare eficienta, intr-un mediu curat, deci este imposibil sa gasesc lichid varsat sau reziduuri de cafea in afara zonei de lucru a aparatului.

 

In concluzie, va pot spune ca este un sistem foarte practic, gustul este identic cu cel de cafea facuta in casa, imbietor si aromat…

 

Astept cu nerabdare parerile voastre in urma acestei experiente si sper sa fiti la fel de incantati!