Cu multa mandrie admir noul produs ridicat pe website- Philips Saeco EP33663/10 automat de cafea. E dimineata devreme…. Si totusi, in linistea  de dinaintea furtunii comenzilor sunt intrebata usor temator de unul dintre colegii mei: “Curajoasa culoare?”

“ Hm! Rosu!? Este culoarea ideala pentru un espressor! “

Intr-adevar de cate ori unul din marii producatori si-a dorit sa puncteze in aceasta lume atat efervescenta a ales un design special care sa puncteze particularitatiile espressoarelor sale. Iar mie imi place aceasta alegere. Rosu. Culoare vie, cu dedicatie pentru oamenii atat de energici pasionati de espresso.

Dar haideti sa vedem mai departe un pic si sa distingem detaliile tehnice ce atrage pe impatimitul de cafea.

Savurează 6 băuturi uşor de obţinut, inclusiv cappuccino

Atat de simplu!. Totul este automatizat. Cappuccino, Latte macchiato…. apesi pe un buton si poti savura bautura ta preferata.

Este suficient să torni lapte în carafă, să o cuplezi la espressor şi să îţi selectezi băutura preferată. Indiferent dacă vrei cappuccino sau spumă de lapte, băutura ta preferată va fi gata în câteva secunde, fără stropi pe blatul de lucru şi exact la temperatura potrivită.

Carafa se spala usor si ofera o cantitate suficienta de lapte.

Afisaz intuitiv

Poate ca cel mai aprope de dorintele unui utilizator este afisajul ce contine iconite. Deja lunga citire a unui manual de instructiuni pare istorie. Aparatul te “poarta” prin optiuni..

Ajustează volumul cu 5 setări pentru intensitatea aromei şi 5 setări de măcinare

Optidoza este foarte importanta in angrenajul unui automat de cafea. Accesul la diferita gradatii de tarie este data de aces reglaj in functie cantitatea de cafea operata pentru o ceasca, dar si de presiunea indusa in prepararea unui espresso

Rasnita de ceramica

Silentiozitate, acesta este cuvantul de ordine. Aceasta rasnita de ceramica a fost prima data introdusa in piata espressoarelor de catre Saeco, la scurta vreme a devenit un standar pentru toate brandurile importante din domeniu. Atentia acordata pana la cel mai mic detaliu.

Savurează o cafea excelentă cu clătirea automată şi detartrarea

Automatul de cafea te informeaza in mod automat cand trebuie efectuate procedurile de detartrare. Totodata executarea procedurilor de clatire de fiecare data cand este necesar.