Alb, Negru?! Disponibil! Am putea incepe asa? Poate ca da! dar pentru ca eu vad in Delonghi mai mult decat rafinamentul designului ce te atrage inca de la prima aruncare de privire va voi muta atentia spre ceva mai special. Pentru mine Delonghi, -automatul de cafea Delonghi reprezinta garantia unui espresso veritabil italienesc! Sunt elemente tehnice care concura in acest sistem tehnologic de preparare a cafelei. Da! Doar asa te vei convinge ca espressorul ECAM satisface orice preferinta in materie de espresso, pentru ca da, automatul Delonghi este  astfel construit incat sa se adapteze gustului tau, pretentiilor tale. Sa vedem:

front delonghi Reglarea intensitatii cafelei se poate face foarte simplu - prin intermediului unui buton pozitionat central in panoul de comanda.

Mai mult decat atat, automatul de cafea Delonghi iti ofera o serie de reglaje de finete: cafea scurta, medie, lunga, mai intensa, mai lejera… pentru ca de ce nu? haideti sa ne jucam cu gramajul boabelor de cafea, optidoza acestui espressor este mai mult decat generoasa de la 6 grame- 14 grame. 

In plus programul My Coffee permite memorarea preferintelor tale. Delonghi Ecam 23.210.W este totusi un aparat care produce adictie tocmai prin aceasta optiune. Gusturile sunt diverse, pentru ca noi oamenii suntem diversi si de aceea cand se deschide aceasta portita catre promovarea propriilor tale preferinte eu zic ca acest aparat de cafea Delonghi satisface toate gusturile!

O mica paranteza, dar care insa nu inseamna o deplasare de la subiect. Stiati ca sunt multe cafele in piata, care asteapta sa fie descoperite? In special sortimentele de cafea proaspat prajita ar trebui sa-ti incite curiozitatea. Pentru ca atunci cand vei cunoaste savoarea acestor cafele aduse de pe plantatii celebre, vei putea spune ca stii cu adevarat ce inseamna un espresso. Da, dar pentru asta este necesar mai mult decat un simplu automat de cafea, in mod cert ai nevoie de o rasnita performanta. Iar automatul de cafea Delonghi iti ofera posibilitatea sa reglezi finetea macinaturii, prin cele 13 trepte ale rasnitei sale.

Adaugam functionalitatile necesare incadrarii unui automat de cafea in galeria de top: Programe de clatire si decalcifiere, precum si programarea duritatii apei. Aparatul permite utilizarea filtrului de apa, pentru ca trebuie sa stiti calitatea apei este una din caracteristicile principale ce determina optinerea unui espresso savuros.

O scurta trecere in revista si a altor optiuni: panarello pentru un cappuccino savuros, realizat dupa un patent Delonghi. Tavita de incalzire cesti, un espressor de top este obligatoriu sa detina aceasta tavita. Am mai povestit ca este foarte importanta temperatura cescutei in vederea mentinerii unei creme specifice bauturii espresso. De mentionat este si versatilitatea duzei de cafea, reglajul pe inaltime de la 86 mm la 142 mm, asa ca fiecare persoana … cu ceasca sa.!

Sunt inca multe de povestit, si pentru cat mai multe detalii va invitam sa ne contactati direct prin telefonul nostru de comenzi, consilierii Cafemagia va stau la dispozitie!

Te invitam sa vizualizezi si promotiile noastre Delonghi, din aceasta perioada a lunii iunie

banner del