Revenim cu o noua provocare pentru tine! Urmareste newsletterele noastre si vei avea posibilitatea sa cunosti campaniile noastre de cupoane. Initiate pentru a accentua evenimente speciale, campaniile de cupoane au fost foarte bine primite, iar Canile CAFEMAGIA TO GO subiectul atator promotii au fost oferite pentru a multumi fidelitatea aratata de clienti fata de magazinul nostru. Dar de data asta reluam activitatea de distribuire a cuponului magic adresandu-ne clientilor de vendig.

Venim in intampinarea ta prin distribuirea unui cupon SATRO ce va activa acordarea unui discount de 3% pentru fiecare achizitie a unui produs SATRO. Campania va fi valida in perioada 25.10-10.11.2016

Cum functioneaza? Este foarte simplu!

Primul pas: Introdu in cosul tau de cumparaturi toatele acele produse SATRO dorite, la finalul comenzii fii atent si inserareaza in casuta de cod cuvantul scris cu litere mari SATRO, asa cum se vede si in exemplul de mai jos: 

cupon

Acum, cel mai important pas: trebuie sa dai click pe butonul Aplica cod! De abia dupa aceea discountul de 3% se va activa, iar la finalul comenzii din totalul de plata se va scade discountul 3% acordat produselor SATRO

Urmareste newsletterele noastre si participa si la alte campanii de cupoane, astfel te vei bucura de promotii speciale, dedicate voua, clienti fideli ai magazinului online Cafemagia.