Rasnita Rancilio Rocky SD

Producator: Rancilio
Intreaba La comanda

129000 LEI

Detalii transport

Transport Gratuit atat pentru livrarile din tara, cat si pentru cele din Bucuresti, in conditiile specificate de mai jos:

Bucuresti – comanda minima de 300 Ron, Tara-  comanda minima 700 Ron,

Doar sub acest nivel al indicelui comenzilor minim recomandate de Cafemagia, se percepe o taxa de transport de 19 de Ron.

Beneficiaza acum de oferta Cafemagia! Adauga unul din sortimentele de cafea selectate O'ccaffe si noi iti oferim transport gratuit! 

Garantie: 24 Luni
Cantitate:
Comanda prin telefon
Share:

Seria MD de la Rancilio ofera o gama de rasnite concepute pentru a optimiza macinarea fiecarei doze de espresso. Motorul puternic permite macinarea la o viteza mai mica, ceea ce previne supraincalzirea boabelor de cafea si pastreaza aroma intacta.
Rancilio MD Rocky este o rasnita echipata cu cutite conice cu diametru de 50 mm, care garanteaza o productie de 2,5-3,5 kg/h. Capacitate de 300g boabe de cafea. Versiune semi-automata.

Caracteristici:
- Rasnita semi-automata fara dozator
- Cutitele sunt din otel calit si se rotesc la viteze foarte mici pentru a evita incalzirea acestora, evitand stricarea boabelor de cafea. Motorul extrem de productiv este izolat pentru a preveni supraincalzirea.
- Recipientul pentru cafea boabe este colorat in albastru pentru protectie UV asupra boabelor de cafea, dar ofera si o usoara monitorizare a nivelului de cafea. Buncarul de cafea este detasabil pentru o curatare usoara.


- Silentios, puternic si sigur. Modele Rancilio MD sunt echipate cu motoare si rasnite silentioase. Siguranta este la fel de importanta, fiind echipata cu picioruse de sustinere pentru a preveni balansarea. In cazul in care mecanismul s-ar bloca sau supraincalzi, a fost conceputa o protectie termica pentru a preveni deteriorarea motorului sau a mecanismelor de macinare.

Caracteristici tehnice:
- Diametru cutite : 50 mm
- Material cutite : otel
- Recipient boabe de cafea : 300 g
- Dimensiuni (W x D x H) : 120 x 250 x 350 mm
- Greutate : 7 kg
- Material carcasa : otel inoxidabil
- Voltaj : 110 V / 230 V
- Putere : 140 W
- Versiune : semi-automat

Capacitate cafea boabe: 300 g
Logo Mic
© SC Netclient SRL ©2018

Operator de date cu caracter personal cu nr. 9857 emis de ANSPDCP

Comunitate

Universul cafelei

Contactează-ne

Contact

Compari.ro - ghid autentic de shopping