Krups F054 Kit Anticalcar
  • Krups F054 Kit Anticalcar

Decalcifiant Krups F054

Producator: Krups
Intreaba La comanda

1690 LEI

Detalii transport

Transport Gratuit atat pentru livrarile din tara, cat si pentru cele din Bucuresti, in conditiile specificate de mai jos:

Bucuresti – comanda minima de 200 Ron, Tara-  comanda minima 400 Ron,

Doar sub acest nivel al indicelui comenzilor minim recomandate de Cafemagia, se percepe o taxa de transport de 19 de Ron.

Beneficiaza acum de oferta Cafemagia! Adauga unul din sortimentele de cafea selectate O'ccaffe si noi iti oferim transport gratuit! 

Cantitate:
Comanda prin telefon
Share:

Acest produs se poate folosi pentru îndepărtarea depunerilor de calcar fiind conceput pentru toate aparatele de cafea Krups.

Cutia conţine două plicuri (40g), potrivite pentru două operaţiuni de decalcifiere, şi un test pentru a verifica duritatea apei.

Fără îndepărtarea depunerilor de calcar in mod regulat calcarul se va acumula în aparatul dvs. şi poate duce în cele din urmă la defectarea aparatului, iar daunele nu vor fi acoperite de garanţie.

Îndepărtarea depunerilor de calcar in mod regulat va ajuta, de asemenea, la menţinerea performanţelor optime a aparatului dvs. şi rezultatul va fi un gust al cafelei mult mai bun!

Compatibilitate: XP2, serie XP4, serie XP5, serie XP7, serie XP9, serieEA8, serie KP

Logo Mic
© SC Netclient SRL ©2018

Operator de date cu caracter personal cu nr. 9857 emis de ANSPDCP

Comunitate

Universul cafelei

Contactează-ne

Contact

Compari.ro - ghid autentic de shopping