Gaggia Carezza
  • Gaggia tava cesti
  • Gaggia Carezza

Espressor Gaggia Carezza Deluxe Negru

Producator: Gaggia
Intreaba La comanda

120000 LEI

Detalii transport

Transport Gratuit atat pentru livrarile din tara, cat si pentru cele din Bucuresti, in conditiile specificate de mai jos:

Bucuresti – comanda minima de 300 Ron, Tara-  comanda minima 700 Ron,

Doar sub acest nivel al indicelui comenzilor minim recomandate de Cafemagia, se percepe o taxa de transport de 19 de Ron.

Beneficiaza acum de oferta Cafemagia! Adauga unul din sortimentele de cafea selectate O'ccaffe si noi iti oferim transport gratuit! 

Garantie: 24 Luni
Cantitate:
Comanda prin telefon
Share:

Combinatia traditional -modern este unul din elementele celebre ce definesc trasaturile specifice ale brandului Gaggia. Gaggia Carezza este un espressor cu performante speciale. Intram in lumea BARISTA, dar usa se deschide chiar spre utilizarea casnica. Fondatorul espressoarelor impartaseste din experienta sa, in particular din cunostintele sale acumulate in aria espressoarelor profesionale. 

Pre infuzie I se spune Pre-infuzie, in fapt o umezire a pastilei de cafea macinata ce se formeaza prin presare in porta- filtru. Abia dupa aceasta etapa fluxul de apa va trece prin sita pentru a extrage maximul de aroma.

tavita Tava incalzire cesti pentru o temperatura optima a cescutelor atunci cand veti prepara espresso. In lumea Barista se cunoaste acest aspect o cescuta calda va ajuta la mentinerea cremei unui espresso pentru mai mult timp

pereti dubli Pereti dubli ai porta- filtrului presurizat. Garantia extragerii adecvate a cremei specifice unui espresso, rezultate de exceptie ca intr-o cafenea.

temperatura Espresso la superlativ, pentru ca poti verifica temperatura din boiler.

alerta decalcifiere Alerta decalcifiere. Pentru ca mentinerea aparatului de cafea in conditii optime este esential. In acest sens trebuie sa cunosti cand trebuie facut procesul de decalcifiere

Greutate: 4 Kg
Boiler: inox
Carcasa: ABS , panou inox
Culoare: negru tip cerneala
Filtru: Brita compatibil
Dimensiuni: 210x300x280 mm
Putere: 1900 W
Presiunea pompei: 15 bari
Capacitate apa: 1,4 litri
Aroma: Preinfuzie
Panarello: inox
Inaltime ceasca: max 90 mm
Sita pastile: monodoza ESE
Sita cafea macinata: 1-2 cesti
Tavita incalzire cesti: Da
Logo Mic
© SC Netclient SRL ©2018

Operator de date cu caracter personal cu nr. 9857 emis de ANSPDCP

Comunitate

Universul cafelei

Contactează-ne

Contact

Compari.ro - ghid autentic de shopping