Espressor Lelit Anna PL41LEM

Producator: Lelit
Intreaba La comanda

200000 LEI

Detalii transport

Transport Gratuit atat pentru livrarile din tara, cat si pentru cele din Bucuresti, in conditiile specificate de mai jos:

Bucuresti – comanda minima de 300 Ron, Tara-  comanda minima 700 Ron,

Doar sub acest nivel al indicelui comenzilor minim recomandate de Cafemagia, se percepe o taxa de transport de 19 de Ron.

Beneficiaza acum de oferta Cafemagia! Adauga unul din sortimentele de cafea selectate O'ccaffe si noi iti oferim transport gratuit! 

Garantie: 24 Luni
Cantitate:
Comanda prin telefon
Share:

Espressorul Lelit PL41LEM este o masina de cafea care face parte din gama Anna. Boilerul de alama, de capacitate 250 ml, special creat pentru a mentine temperatura ideala in timpul prepararii cafelei espresso.

Carcasa realizata din otel inoxidabil, tavita de incalzire cesti, precum si tavita de la cutia de reziduri, material de calitate pentru a te asigura de durabilitatea acestui aparat de cafea. Espressorul de cafea are filtru dedicat atat cafelei macinate, cat si pastilelor de cafea tip ESE, dimensiune sita 57 mm.

Manometru luminat, si tot procesul de preparare este monitorizat pentru rezultate excelente, prin verificarea constanta a presiunii. Adaugam termostat pentru siguranta valva. Electrovalva in vederea sistemnului anti-picatura. Sistem de dublu pasaj al apei. Pentru simplitatea utilizarii, aparatul de cafea Lelit iti pune la dispozitie intrerupatoarele cu Leva

Greutate: 7,2 Kg
Boiler: alama, capacitate 250 ml
Carcasa: inox
Dimensiuni: 23*27*34,5 cm
Putere: 1050 W
Sistem antipicurare: Da
Presiunea pompei: 15 bari
Capacitate apa: 2,7 litri
Panarello: rotativ
Sita pastile: ESE
Sita cafea macinata: 1-2 cesti
Tavita incalzire cesti: da
Logo Mic
© SC Netclient SRL ©2018

Operator de date cu caracter personal cu nr. 9857 emis de ANSPDCP

Comunitate

Universul cafelei

Contactează-ne

Contact

Compari.ro - ghid autentic de shopping