Espressor Lelit Anna PL41EM

Producator: Lelit
Intreaba La comanda

185000 LEI

Detalii transport

Transport Gratuit atat pentru livrarile din tara, cat si pentru cele din Bucuresti, in conditiile specificate de mai jos:

Bucuresti – comanda minima de 300 Ron, Tara-  comanda minima 700 Ron,

Doar sub acest nivel al indicelui comenzilor minim recomandate de Cafemagia, se percepe o taxa de transport de 19 de Ron.

Beneficiaza acum de oferta Cafemagia! Adauga unul din sortimentele de cafea selectate O'ccaffe si noi iti oferim transport gratuit! 

Garantie: 24 Luni
Cantitate:
Comanda prin telefon
Share:

Espressorul Lelit PL41EM este masina de cafea espresso care face parte din gama Anna. Un espressor de top, il identifici dupa calitatea materialelor, si anume boilerul de alama, al carui scop este de a mentine temperatura adecvata procesului de preparare a unui espresso. Aparatul poate fi folosit cu cafea macinata sau monodoze. Tub vaporizant pentru cappuccino cremos, dar si pentru a oferi apa calda pentru alte bauturi.Plita pentru incalzirea cestilor are rolul ei, pastrarea cestilor la aceasta temperatura asigura mentinerea cremei unui espresso pentru mai mult timp. Electrovalva anti-picatura, pastila de cafea ce se formeaza in cupa ramane uscata. Manometru pentru a permite monitorizarea procesului de preparare, siguranta ca espresso va iesi perfect, daca presiunea este cea potrivita. Termostat de siguranta, si pentru electrovalva, Caseta aduna-picaturi usor de extras, material simplu de curatat, inox.

 

 

Greutate: 7,2 kg
Boiler: alama, capacitate 250 ml
Carcasa: otel inoxidabil
Dimensiuni: 23*26,5*34 cm
Putere: 1050 W
Presiunea pompei: 15 bari
Capacitate apa: 2,7 litri
Alimentare: 230V – 50Hz
Sita pastile: ESE
Sita cafea macinata: 1-2 cesti
Tavita incalzire cesti: Da
Logo Mic
© SC Netclient SRL ©2018

Operator de date cu caracter personal cu nr. 9857 emis de ANSPDCP

Comunitate

Universul cafelei

Contactează-ne

Contact

Compari.ro - ghid autentic de shopping