Cine suntem?

 

O companie formata din specialisti in domeniul cafelei si a aparaturii de prepare a cafelei, ce si-a propus sa dezvolte cel mai complex magazin online dedicat acestei arii, ingloband oferta celor mai importante nume din industrie.

Te invitam sa descoperi lumea Cafemagia.ro!

Am creat pentru toti iubitorii de cafea o piata virtuala care urmareste sa inglobeaza brandurile de renume din lumea espresso. Am cautat sa acoperim cerintele fiecarui segment din piata. Fiecare client pentru noi este important si dorim sa se regasesca in oferta noastra.

Va oferim produse pentru tine acasa! Produse pentru tine la birou! Produse pentru afacerea ta!

Pentru tine acasa!

Am tinut sa venim in intampinarea dorintele voastre expunand in cadrul site-ului nostru doar produse de calitate. Va prezentam poate mai mult decat o simpla oferta. Pentru ca va ascultam cu atentie solicitarile, prin intregul proces de vanzare reusind sa va punem la dispozitie acel produs ce vi se potriveste cel mai bine.

Pentru tine la birou!

Am promovat acele branduri asupra carora ne-am asigurat intai ca pot raspunde la nevoile specifice ale unui birou. Am identificat impreuna criteriile de selectie a unei oferte castigatoare. Si astfel accentul a fost stabilit in termenii de fiabilitate si de siguranta a service-ului. Recomandarile noastre sunt apreciate nu numai prin finalizarea procesului de vanzarea a unui aparat, ci prin insasi derularea ulterioara a unui lant de vanzari ce asigura intreg necesarul de produse de protocol.

In cadrul magazinului nostru online am cautat sa construim solutii complete de livrare a bauturilor calde dedicate companiilor, solutii pe care dorim sa le personalizam impreuna urmarind sa acoperim perfect nevoile specifice unei activitatii dinamice de birou.

Pentru afacerea ta!

Daca doriti sa va deschideti o afacere in domeniul cafelei aici veti gasi sprijin profesionist. Specialistii nostri va stau la dispozitie expunandu-va solutii complete, datorita colaborarii noastre stranse cu exponetii marilor branduri de cafea si aparate de cafea profesionale.

Descopera Cafemagia!

Echipa magazinului online Cafemagia.ro

 

Portofoliu nostru

Cafemagia.ro a cautat sa asigure clientilor sai cele mai bune solutii. Am pornit ca un magazin online specializat ce si-a propus inainte de toate ca in procesul de vanzare sa puna accentul pe consultanta. Recomandarea potrivita a unui aparat, sau a unor produse in functie de nevoile clientului, a devenit temelia in conturarea unei baze solide de vanzari constante.

Castigarea unui portofoliu de clienti in aria espresso, nu a fost pentru noi o surpriza, ci doar o confirmare a eforturilor noastre. In schimb prin deschiderea unei noi linii de business de mobilier, compania a fost obligata sa intre pe un teren nou. Capacitatea de organizare deja formata din activitatea magazinului Cafemagia.ro ne-a ajutat sa asiguram structura logistica necesare in executarea unor contracte pe proiecte mari.

Netclient prin Cafemagia.ro acopera arii diverse, dovada stau:

  • Contracte de livrare de echipamente HORECA
  • Contracte de livrare de produse de protocol
  • Contracte de gestiune aparate de cafea Lavazza

Proiectele din aria mobilier se concentreaza pe urmatoarele articole:

  • Contracte – scaune de birou
  • Contracte – scaune si mese de restaurant
  • Contracte – scaune de conferinta

 

Ne face o onoare deosebita sa va prezentam cateva din testimoniale primite de la clientii nostrii:

“Ne-am dorit in primul rand sa avem asigurate serviciile de livrare si de montare, de aceea am cautat in piata sa vedem cine raspunde pozitiv la solicitarile noastre. Ne-a placut seriozitate de care au dat dovada precum si deschiderea catre nevoile noastre. Respectarea termenelor de livrare a fost insa piatra de incercare, iar Netclient a asigurat ducerea conditiilor contractuale exact asa cum a fost stabilit.” 

 Mircea Preda GTS TELECOM Facility Administration & Procurement Manager

“Aveam nevoie de un espressor de calitate, asa ca am pornit in cautarea lui prin multitudinea de oferte de pe net. Si l-am descoperit la un pret imbatabil, la NETCLIENT, pe o pagina ce ne promitea magie… Odata ce am contactat furnizorul, am descoperit ca magia nu se reflecta doar in calitatea aparaturii si produselor ofertate ci si in calitatea relatiilor umane si profesionale ale oamenilor din spatele site-ului si a numerelor de telefon oferite la contact. Dupa ce ne-am satisfacut nevoia cafelei de calitate, a aparut o nevoie noua… scaune office pentru sediul nostru. Am apelat din nou la magicieni si, in cateva saptamani, magia gata: livrare, montare, totul facut cu pasiune si cu suflet pentru un client care a dorit sa testeze aproape toate scaunele office din gama lor.”

Mihaela IvanAnalist VanzariHOCHLAND ROMANIA.

Relatia furnizor-client intre firma SC NETCLIENT SRL (Cafemagia) si Siemens SRL la nivelul intregii companii, cat si la nivelul departamentului Solutii Medicale este o relatie speciala, care incepe de la calitatea de exceptie a tuturor produselor ofertate, de la aparatura de inalta performanta cu viata indelungata de perfecta functionare in conditii de consum intens, pana la sortimentele de cafea, ceai, zahar etc. care se adreseaza unor gusturi de un deosebit rafinament si se defineste in primul rand prin valoarea deosebita a comunicarii cu intreg personalul. Comunicarea are loc la nivel de suflet, astfel incat, si produsele ofertate iti merg la suflet: atat noua, angajatilor, dar indeosebi clientilor pe care ii servim la randul nostru. Intr-un cuvant: o relatie extrem de rafinata si extrem de rara!”

 

Mona Musat SIEMENS Divizia Achizitii Healthcare