Decalcifiant Heitmann Acid Citric 500 ml
  • Decalcifiant Heitmann Acid Citric 500 ml

Decalcifiant Heitmann Acid Citric 500 ml

Producator: HEITMANN
Intreaba La comanda

1990 LEI

Detalii transport

Transport Gratuit atat pentru livrarile din tara, cat si pentru cele din Bucuresti, in conditiile specificate de mai jos:

Bucuresti – comanda minima de 300 Ron, Tara-  comanda minima 700 Ron,

Doar sub acest nivel al indicelui comenzilor minim recomandate de Cafemagia, se percepe o taxa de transport de 19 de Ron.

Beneficiaza acum de oferta Cafemagia! Adauga unul din sortimentele de cafea selectate O'ccaffe si noi iti oferim transport gratuit! 

Cantitate:
Comanda prin telefon
Share:

ACID CITRIC PUR  500 ml

Inlatura foarte eficient murdaria, calcarul in bucatarie si baie. Atentie ! - nu este potrivit pentru email, suprafete din marmura , gresie si faianta sensibila la acizi. Va rugam sa respectati instructiunile speciale ale producatorului. Acțiune puternică, utilizare universală și randament ridicat. Cu puterea naturală a acidului citric.Conține acid citric de calitate alimentară.

Ecologic, deoarece este complet biodegradabil.

Mod de întrebuințare: Masina de spalat vase Se vor curata mai intai usile si locurile murdare de la interior. Se va amesteca 1/3 cana ( 50 ml) acid citric lichid cu 1/3 cana ( 50ml) de apa fiebintesi se va turna pe locurile respective. Se vor curata cu perie sau carpa. Se va seta masina goala pe program curatare oale ( min 60 grade celsius) fara ciclu de prespalare. Se va turna in interiorul masinii 1 1/2 - 2 cani ( 225-300 ml) de acid citric lichid. Se va lasa programul sa ruleze.

Automate de ceai/cafea/esspreso -In 1/2 litru de apă se va dizolva 1/2 - 1 căni (75-150 ml) de acid citric și se va turna în rezervorul  de apă al mașinii.Se va porni aparatul și se va lăsa să meargă.Apoi se va clăti de două ori cu  apă.Se vor respecta instrucțiunile producătorului aparatului.

Fierbătoare de apă, fierbătoare de ouă, ibrice, termoplonjoare - Pentru fierbătoare de apă și fierbătoare de ouă se va introduce 1/2 cană (75 ml) de acid citric și se va completa cu apă până la marginea de calcar.Soluția se va încălzi.Se va lăsa să acționeze.Se va clăti bine

Pentru termoplonjor se vor introduce 1/2 cană (75 mp) de acid citric într-un litru de apă și se va încălzi cu termoplonjorul.Se va clăti bine.

Oale de inox și tigăi - Pentru înlăturarea calcarului și arsurilor se vor turna 1/2 cană (75 ml) de acid citric și o cană de apă în oală sau tigaie. Soluția se va fierbe.Se va lăsa să acționeze 30 de minute și se va clăti bine.

Chiuvete, robinete de apă, pere de duș, suprafețe de inox, material plastic, crom și suprafețe ceramice : Acidul citric nedizolvat se va șterge pe suprafața dorită cu o cârpă.Se va lăsa să acționez 30 de minute. Se va clăti bine. Lustruirea va da un plus de stralucire.

Atentie : H319 -  Iritant pentru ochi, P102 – A nu se lăsa la îndemâna copiilor. P305-În cazul contactului cu ochii, se spală imediat cu multă apă și se  consultă un specialist. P301-În caz de înghițire, a se consulta imediat medicul și a i se arăta ambalajul sau eticheta. P264 -Spălați bine mâinile după manipulare.Contine : > 30 % acid citric pur de calitate alimentara

Continut : 500 ml

Logo Mic
© SC Netclient SRL ©2018

Operator de date cu caracter personal cu nr. 9857 emis de ANSPDCP

Comunitate

Universul cafelei

Contactează-ne

Contact

Compari.ro - ghid autentic de shopping