Coffee Designers Speciality Coffee Yellow Bourbon
  • Coffee Designers Speciality Coffee Yellow Bourbon

Coffee Designers Speciality Coffee Yellow Bourbon 250 gr

Producator: The Coffee Designers
In stoc In stoc

3500 LEI

Detalii transport

Transport Gratuit atat pentru livrarile din tara, cat si pentru cele din Bucuresti, in conditiile specificate de mai jos:

Bucuresti – comanda minima de 200 Ron, Tara-  comanda minima 400 Ron,

Doar sub acest nivel al indicelui comenzilor minim recomandate de Cafemagia, se percepe o taxa de transport de 19 de Ron.

Beneficiaza acum de oferta Cafemagia! Adauga unul din sortimentele de cafea selectate O'ccaffe si noi iti oferim transport gratuit! 

Cantitate:
Comanda prin telefon
Share:

Yellow Bourbon
Cafea de specialitate din Sao Paulo, Brazil
Tipe: 100% Arabica • mono-origine
Producător: Morgiana
Metodă de procesare: naturală
Scor de calitate: 82
Note de gust: fructat, dulce și echilibrat, cu note de ciocolată cu lapte și alune de pădure și o aciditate scăzută.

Cu timpul, Brazilia și cafeaua au devenit aproape sinonime. Aici, istoria cafelei a început în jurul secolului al XVIII-lea, inițial cultivată pentru consumul intern, la începutul secolului al XIX-lea, producția de cafea din Brazilia a început să se extindă.
În 1820, Brazilia producea deja 30% din oferta de cafea din lume și, până în 1920, a reprezentat 80% din totalul global. Brazilia produce aproximativ 1/3 din producția de cafea mondială (inclusiv Arabica și Robusta), de aici importanța în contextul global.
Brazilia a contribuit în domeniul cafelei, la nivel mondial, prin numărul de soiuri, hibrizi, fie spontani crescuți, fie creați în laborator, care se vor răspândi în țările de cultivare a cafelei de pretutindeni.

Pentru a menține producția la scala și domeniul în care Brazilia este renumită, industria națională a adoptat mijloace specifice și inovatoare pentru a realiza colectarea și prelucrarea cafelei în cel mai eficient și mai organizat mod posibil, structura plantațiilor de cafea fiind proiectată în jurul utilizării acestor sisteme, maximizând potențialul de randament per hectar.
În afară de producția eficientă și randamentele sale masive, Brazilia deschide o nouă sursă de cafea în microloturi, cu sprijinul producătorilor care se concentrează pe cantități mai mici de o calitate superioară.

Bourbon este o varietate a C. Arabica, care provine din Île Bourbon - o insula din estul Madagascarului. Se crede a fi fie un hibrid natural al varietăților Red Bourbon și Botucatu Yellow, fie o mutație naturală a varietății Red Bourbon. Cafeaua Yellow Bourbon a fost descoperită în 1930 în statul Sao Paulo, una dintre cele mai importante regiuni de cafea din Brazilia. A fost lansată comercial în 1945 și și-a câștigat reputația datorită calității excelente, incluzând aciditatea scăzută și dulceața ridicată.

Cireșele cafelei prelucrate natural sunt de obicei fie uscate în copaci înainte de recoltare (Boya), fie culese și așezate pe terase pentru a se usca înainte de a fi decojite de pulpă. Acest proces are tendința de a împrumuta cafelei o o aromă cremoasă de alune și un ton delicat de fructe.
În mod tradițional, cele mai multe rețete de espresso au inclus cafeaua din Brazilia, datorită caracteristicilor sale: aciditate scăzută, corpolență, cremă și note de caramel și ciocolată, cu o cantitate semnificativă de dulceață.
Gustul designului nostru este fructat, dulce și echilibrat, cu note de ciocolată cu lapte și alune de pădure și o aciditate scăzută. Această cafea de specialitate are un scor de calitate de 82.

Mod ambalare: punga 250 gr

Mod de ambalare: 250 gr
Interval: 100 % Arabica
Logo Mic
© SC Netclient SRL ©2018

Operator de date cu caracter personal cu nr. 9857 emis de ANSPDCP

Comunitate

Universul cafelei

Contactează-ne

Contact

Compari.ro - ghid autentic de shopping