Automat cafea Nivona NICR 520
  • Automat cafea Nivona NICR 520
  • Automat cafea Nivona NICR 520
  • Automat cafea Nivona NICR 520

Automat cafea Nivona NICR 520

Producator: Nivona
Intreaba La comanda
250000 LEI

227200 LEI

Castigi: 22800 LEI
Detalii transport

Transport Gratuit atat pentru livrarile din tara, cat si pentru cele din Bucuresti, in conditiile specificate de mai jos:

Bucuresti – comanda minima de 200 Ron, Tara-  comanda minima 400 Ron,

Doar sub acest nivel al indicelui comenzilor minim recomandate de Cafemagia, se percepe o taxa de transport de 19 de Ron.

Beneficiaza acum de oferta Cafemagia! Adauga unul din sortimentele de cafea selectate O'ccaffe si noi iti oferim transport gratuit! 

Garantie: 24 Luni
Cantitate:
Comanda prin telefon
Share:

Bucurați-vă de băuturi delicioase de cafea la domiciliu cu o singură apăsare de buton! Aparatul elegant de cafea Nivona vă va schimba abilitățile de preparare a cafelei odată pentru totdeauna!

Pentru cei care iubesc băuturile de cafea cu lapte, există o funcție Cappucinno specială "Spumatore", special concepută, care ne asigură că fiecare băutură de cafea cu lapte este încoronată cu spumă de lapte pufoasă și moale. Sistem de presiune de 15 bari Sistemul Aromatica extrage toate calitățile cele mai bune pentru cafea, permițându-vă să vă bucurați de o ceașcă de cafea perfectă.

Mașina de cafea are un rezervor de apă integrat de 2,2 litri, rezervor de 250 g de boabe de cafea și un rezervor pentru cafea măcinată. Înălțimea reglabilă a canalelor de cafea se poate potrivi chiar și cu cești de cafea mai înalte - până la 14 cm. Ecranul digital afișează confortabil toate notificările aparatului de cafea.

Mașina de cafea are, de asemenea, un indicator integrat automat de nivel al apei, astfel încât vă va informa mereu când rezervele de apă sunt scăzute.

Cu această mașină de cafea puteți alege nivelul dorit de măcinare. Pur și simplu alegeți nivelul de măcinare și relaxați-vă, deoarece rulmentul de oțel în formă de conul, extrem de silențios, durabil, integrat, vă face treaba. Și asta nu este tot! Ambele temperaturi și puterea cafelei sunt ajustabile până la 3 nivele, de aceea fiecare iubitor de cafea va fi capabil să pregătească băutura perfectă - reglați pur și simplu parametrii așa cum doriți.

Mașina de cafea are programe integrate de întreținere pentru a elimina reziduurile și clătiți sistemul după fiecare băutură pregătită. Unitatea de burare detașabilă permite menținerea unei igiene maxime.

Odată ce unitatea este oprită, modul ECO asigură consumul zero de energie.

Special Price: 2.272,00 LEI
Cappuccino: Panarello/Cappuccinator
Greutate: 10 kg
Compartiment cafea macinata: DA
Culoare: NEAGRA
Dimensiuni: 48x33x24 cm
Putere: 1450 W
Alimentare: 220 - 240 V
Logo Mic
© SC Netclient SRL ©2018

Operator de date cu caracter personal cu nr. 9857 emis de ANSPDCP

Comunitate

Universul cafelei

Contactează-ne

Contact

Compari.ro - ghid autentic de shopping